Guías de usuario

Installer icon

I'm a system administrator

A guide to managing organisations on the Orion Console and installing Orion Server software.
Installer icon

Soy instalador

A guide to installing, configuring and commissioning Orion Devices on-site.
Operator icon

I'm an operator

A guide to enrolling and disenrolling users in Space for facial recognition
User icon

I'm an Orion user

A guide to enrolling and managing biometric consent intended for end users.

Salto Systems, S. L. utiliza dispositivos de almacenamiento y recuperación de datos de terceros para permitir una navegación más segura y comprender mejor cómo interactúan los usuarios con el sitio web con el fin de mejorar nuestros servicios. Puedes aceptar todas las cookies haciendo clic en el botón "Aceptar cookies" o rechazar su uso pulsando en el botón "Rechazar cookies". Para más información, visita nuestra Política de cookies